Επίσκεψη στην 341 Μ


Παρά τις δυσμενείς καιρικές συνθήκες, την Τρίτη 29 Μαΐου 2012, 16 μέλη του Πανελλήνιου Συλλόγου Φίλων Πολεμικής Αεροπορίας "Αναχαίτιση", πραγματοποίησαν επίσκεψη στην 341 Μοίρα η οποία εδρεύει στην 111 ΠΜ στην περιοχή της Νέας Αγχιάλου και επιχειρεί με αεροσκάφη F-16C/D Block 50.

   Η επίσκεψη ξεκίνησε από το διοικητήριο της Μοίρας όπου συνομιλήσαμε με τον Μοίραρχο Αντισμήναρχο (Ι) Κωνσταντίνο – Σάββα Τζοβάρα. Ακολούθησε μια σύντομη παρουσίαση της Μοίρας από τον ΑΕ Αντισμήναρχο (Ι) Δημήτριο Νικολαΐδη.

Στην συνέχεια παρακολουθήσαμε τις εκπαιδευτικές εξόδους, τόσο των αεροσκαφών της 341 Μ, όσο και των 347Μ και 330Μ.

 

 

 

 

 

Ευχαριστούμε θερμά τον Αρχηγό ΓΕΑ Αντιπτέραρχο (Ι) Τσαντηράκη Αντώνιο για την έγκριση του αιτήματός μας, το Γρ. Δημοσίων Σχέσεων του ΓΕΑ για την προώθηση του αιτήματος, τον Διοικητή της 341 Μ Αντισμήναρχο (Ι) Τζοβάρα Κωνσταντίνο – Σάββα, τον ΑΕ της Μοίρας Αντισμήναρχο, (Ι) Νικολαΐδη Δημήτριο, τον Σμηναγό (Ι) Λάσκαρη Παναγιώτη, τον Προϊστάμενο Ασφαλείας Ανθυπασπιστή Τσόχα Απόστολο, τον συνοδό μας Αρχισμηνία (ΕΑΦΜΣ) Κοσκώση Σταύρο, που με τις ενέργειές τους βοήθησαν στην πραγματοποίηση της επίσκεψής μας.