Έκδοση ετήσιου ημερολογίου του Συλλόγου μας


Ο Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων Πολεμικής Αεροπορίας "ΑΝΑΧΑΙΤΙΣΗ" εκδίδει και φέτος το ετήσιο ημερολόγιο του αφιερωμένο στην ΠΑ, συνεχίζοντας να υποστηρίζει και να προβάλει την Ιστορία αλλά και την σύγχρονη δράση της Πολεμικής Αεροπορίας.

Μετά το προηγούμενο ημερολόγιο μας, το οποίο ήταν αφιερωμένο στο Τεχνικό Προσωπικό της ΠΑ, το φετινό ημερολόγιο είναι αφιερωμένο στα εν ενεργεία Αεροσκάφη της ΠΑ που φέρουν ειδικό διάκοσμο, τονώνοντας το ηθικό του προσωπικού της Πολεμικής Αεροπορίας καθώς και του κάθε πολίτη που τα αντικρίζει.

Τα τελευταία χρόνια, οι Πολεμικές Μοίρες και Πτέρυγες Μάχης της ΠΑ στα πλαίσια εορταστικών εκδηλώσεων τους, διακόσμησαν αεροσκάφη τους ειδικά για την περίσταση. Οι διάκοσμοι αυτοί, με τον σχεδιασμό και τα χρώματά τους, συμβολίζουν την ιστορική διαδρομή και αναδεικνύουν τα επιτεύγματα των Πολεμικών Μοιρών και Πτερύγων Μάχης στη διάρκεια του χρόνου.

Τα αεροσκάφη αυτά μαζί με τα διαχρονικά επετειακά αεροσκάφη της ΠΑ, όπως ο ΤΙΓΡΗΣ και ο ΟΛΥΜΠΟΣ, συνεχίζουν την ένδοξη ιστορία των Επετειακών Αεροσκαφών της ΠΑ αποτελώντας ερέθισμα ιστορικής μνήμης και αναπόσπαστο κρίκο της ιστορικής συνέχειας του Ελληνικού Αεροπορικού Όπλου.