KAVALA AIRSEA SHOW 2013


Ο Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων Πολεμικής Αεροπορίας «ΑΝΑΧΑΙΤΙΣΗ» συμμετείχε στο KAVALA AIRSEA SHOW 2013 που διεξήχθη για τρίτη συνεχόμενη χρονιά στην όμορφη πόλη της ανατολικής Μακεδονίας από τις 21.06 έως τις 24.06.2013.

Η «ΑΝΑΧΑΙΤΙΣΗ» συμμετείχε με περίπτερο και έκθεση φωτογραφίας, η οποία έτυχε θερμότατης υποδοχής και εγκωμιαστικών σχολίων, στα πλαίσια προώθησης της Αεροπορικής Ιδέας.

Στο περίπτερο μας, τα μέλη του Συλλόγου υποδέχθηκαν πλήθος κόσμου και απάντησαν πρόθυμα σε όλες τις ερωτήσεις και απορίες των επισκεπτών γνωστοποιώντας τους σκοπούς και τις δράσεις του Συλλόγου.

Κατά τη διάρκεια του KAVALA AIRSEA SHOW 2013, μιας διοργάνωσης – θεσμού πλέον, το κοινό είχε την δυνατότητα να θαυμάσει από κοντά τα αεροπορικά μέσα όλων των κλάδων των Ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων αλλά και ιδιωτικά μέσα από πολλές χώρες που τίμησαν την εκδήλωση. Έτσι, είδαμε επίδειξη paramotor, τους Ρουμάνους αλεξιπτωτιστές “Blue Wings” και την ιδιωτική αεροακροβατική ομάδα Hawks Of Romania, την ιδιωτική αεροακροβατική ομάδα από την Ιταλία BLU CIRCE, την σόλο επίδειξη του Ali Öztürk με το διπλάνο που κατασκεύασε ο ίδιος, την επίδειξη της Αεροπορίας Στρατού με ελικόπτερο AH-64 Apache, την επίδειξη του Πολεμικού Ναυτικού με ελικόπτερο AB-212, την Ομάδα Επιδείξεων Μεμονωμένου Αεροσκάφους F-16 “Ζευς” και την Ομάδα Επιδείξεων Μεμονωμένου Αεροσκάφους Τ-6Α “Δαίδαλος” ενώ στο αεροδρόμιο της Χρυσούπολης υπήρχε σε στατική έκθεση ένα Dornier 228 της Αεροπορίας του Γερμανικού Ναυτικού.

Ευχαριστούμε τον Διευθυντή του 3ου Kavala AirSea Show Σμήναρχο (Ι) ε.α. Παναγιώτη Γεωργιάδη και τους συνεργάτες του καθώς και τον Δήμο Καβάλας, την Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης, τον Οργανισμό Λιμένα Καβάλας, την Δημοτική Κοινωφελή Επιχείρηση Δήμου Καβάλας «ΔΗΜΩΦΕΛΕΙΑ», το Επιμελητήριο Καβάλας, τον Σύνδεσμο Ξενοδόχων Καβάλας και το Σωματείο Καφεζυθοπωλών Καβάλας που ως διοργανωτές βοηθούν όλους εμάς να «κρατάμε το κεφάλι ψηλά»!

Ο Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων Πολεμικής Αεροπορίας «ΑΝΑΧΑΙΤΙΣΗ» ανανεώνει το ραντεβού του με το KAVALA AIRSEA SHOW για το 2014.