ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΗΝ 356ΜΤΜ


Στις 10 Νοεμβρίου 2009 είχαμε την ευκαιρία και την τιμή να επισκεφτούμε την 356ΜΤΜ.
Την Μοίρα της Π.Α. που κάνοντας πράξη το «ΟΠΟΥΔΗΠΟΤΕ ΟΠΟΤΕΔΗΠΟΤΕ» προβάλει την Ελληνική Σημαία ανά την Υφήλιο.
Την Μοίρα της ΠΑ που έχει επιφορτισθεί κατά πολύ μεγάλο ποσοστό τις αεροδιακομιδές και την παροχή βοήθειας στους πολίτης της χώρας μας που βρίσκονται σε δύσκολη κατάσταση.

Η υποδοχή που μας επιφύλαξαν ήταν εγκάρδια. Γνωρίσαμε το Ιπτάμενο προσωπικό και συζητήσαμε μαζί τους για τις αποστολές που εκτελούν καθημερινά αλλά και την εμπειρία επιχειρήσεων από χώρες όπως η Σομαλία και το Τσαντ.

Κατόπιν επισκεφτήκαμε τους χώρους που γίνεται η συντήρηση των αεροπλάνων. Είδαμε από κοντά την συντήρησή των C130 και δεν μπορούμε να κρύψουμε τον θαυμασμό μας όταν κατά την διάρκεια την καταιγίδας που έπληξε το αεροδρόμιο, συνεργείο τεχνικών παρέμεινε στην πίστα των αεροπλάνων για να ολοκληρώσουν τις εργασίες συντήρησης αυτών. Στο συνεργείο κινητήρων – ελίκων ενημερωθήκαμε για την συντήρηση αλλά και την τεχνική υποστήριξη που απαιτείται όταν ένα αεροπλάνο βρίσκεται σε κάποια αποστολή του ΝΑΤΟ εκτός των εγχώριων συνόρων.

Γνωρίζοντας πλέον ότι το «ΟΠΟΥΔΗΠΟΤΕ ΟΠΟΤΕΔΗΠΟΤΕ» προϋποθέτει ανθρώπους επαγγελματίες αλλά και φιλότιμο που μόνο στην Ελληνική ψυχή μπορεί κανείς να το αντικρίσει, σας ευχόμαστε,

Kαλές Προσγειώσεις.
Για τον Πανελλήνιο Σύλλογο Φίλων Πολεμικής Αεροπορίας «Αναχαίτιση».